Segueix-nos a les xarxes socials:

Pere Barrios encapçala la llista independentista per presidir PIMEC

L'objectiu de la candidatura sobiranista és eliminar la representativitat de Foment del Treball

Pere Barrios, actual vicepresident de la Cambra de Comerç, encapçalarà la candidatura independentista per presidir la patronal Pimec en les eleccions que se celebraran el pròxim 23 de febrer i en les quals finalitzarà el mandat de l'actual president, Josep González, que ha ocupat el càrrec durant 23 anys.

Barrios, fundador de l'empresa Recam Làser, va ser un dels potencials candidats a presidir la Cambra de Comerç de Barcelona través de la candidatura «Eines de País» promoguda per la Assemblea Nacional Catalunya (ANC), que finalment va optar per Joan Canadell, avui a la llista de JxCat a les eleccions.

El moviment independentista torna a intentar fer-se amb els comandaments d'una de les entitats de pes en l'economia catalana, la principal patronal de pimes, com ja va fer amb la Cambra.

La llista del candidat alternatiu a l'oficialista de l'actual secretari general, Antoni Cañete, encara no està finalitzada ni compta amb els 100 avals necessaris per a formalitzar la seva candidatura donada la urgència amb la qual s'han convocat les eleccions. Tampoc té un programa definit, però es presenta amb dues prioritats: treballar perquè Catalunya sigui un estat independent i convèncer al Govern perquè suprimeixi la representativitat empresarial de Foment del Treball, i Pimec passi a ser l'única patronal catalana.

Prem per veure més contingut per a tu