Segueix-nos a les xarxes socials:

Cs passeja un autobús amb la cara d'Illa amb nas de Pinotxo i acusa el PSC d' «enganyar» amb els pactes

És el segon autocar que el partit fa circular en campanya per Catalunya

Cs passeja un autobús amb la cara d'Illa amb nas de Pinotxo i acusa el PSC d' «enganyar» amb els pactes| Gerard Artigas

Cs ha posat un circulació un autobús en què hi apareix l'exministre de Sanitat i candidat del PSC a la Generalitat en les eleccions catalanes, Salvador Illa, amb un nas de Pinotxo i una mascareta FFP2. "El PSC no pactarà amb els independentistes", es pot llegir al vehicle, que acusa l'aspirant socialista a president d'"enganyar" els votants quan parla de pactes. Fonts de Cs han explicat que el vehicle circularà per tota Catalunya durant la campanya i aquest diumenge ja s'ha pogut veure per Girona.

El partit ha basat bona part de la seva campanya en assegurar que el PSC vol formar un tripartit amb ERC i els comuns i que l'única manera d'impedir-ho és que Cs tingui prou diputats com perquè la suma no prosperi i els socialistes hagin de pactar amb ells. Tot i això, tant Illa com el candidat d'ERC, Pere Aragonès, han rebutjat formar govern conjuntament.

Es tracta del segon autocar que Cs ha guarnit de cara a les eleccions del 14 de febrer. El primer, que ja es va poder veure a l'inici de la campanya assegurava que la independència "de debò" és "que ningú et digui com pensar, parlar o sentir-te", i cridava a votar Cs. A més, aprofitava part d'un antic cartell electoral d'ERC.

Prem per veure més contingut per a tu