Segueix-nos a les xarxes socials:

El fill d'Osama bin Laden torna a Qatar després de ser expulsat per Egipte

Espanya i el Regne Unit ja li van negar asil polític la setmana pasada en considerar que no corria perill

El periple del fill de Bin Laden sembla no tenir fi. El govern d'Egipte va expulsar ahir a Omar bin Laden, fill del líder i fundador de la xarxa Al-Qaida, després que Espanya i el Regne Unit li neguessin asil polític la setmana passada. Ahir viatjaba cap a Qatar, on, com a ciutadà saudita, sembla que no hauria de tenir cap problema per entrar.

Les autoritats egípcies han rebutjat concedir asil a Omar bin Laden, fill del cap de la xarxa terrorista Al-Qaida, Ossama bin Laden, i ahir, juntament a la seva dona, volava rumb a la capital de Qatar (Doha). Omar Bin Laden, que viatja amb passaport de l'Aràbia Saudita, ja havia demanat asil a Espanya la setmana passada quan va arribar a l'aeroport de Barajas procedent de la capital egípcia dilluns passat, al·legant que no se sentia segur "ni a Egipte ni en cap país de la zona". Les autoritats britàniques també havien negat prèviament l'asil a la parella. "D'acord amb la llei espanyola, que és pràcticament idèntica a les europees, no està inclòs en cap dels suposats que li permetrien tenir asil polític a Espanya. Per tant, se li ha denegat l'asil", va manifestar el ministre d'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba. A més, el Ministeri va assegurar que se li negava la sol·licitud a Omar bin Laden, de 27 anys, perquè no considera que corri perill a Egipte.

En una carta, difosa després de la seva sortida de Madrid, la parella va assegurar que l'únic motiu pel qual Omar va sol·licitar l'asila a Espanya és perquè la seva vida està en risc a Egipte i en qualsevol país islàmic pel seu rebuig als ideals terroristes del seu pare.

Prem per veure més contingut per a tu