Segueix-nos a les xarxes socials:

L'FBI allibera 105 menors que patien abusos sexuals als EUA

Més de 3.900 agents han participat en una gran operació de tres dies que ha acabat amb 150 detinguts

L'FBI allibera 105 menors que patien abusos sexuals als EUAelmundo.es

Una operació policial desenvolupada arreu dels Estats Units va permetre l'arrest de 150 proxenetes, clients i persones involucrades en prostitució infantil, i l'alliberament de 105 menors. L'operació Cros Country va durar tres dies i va involucrar 3.900 agents de l'FBI i de les forces de seguretat dels estats i municipis. En total, 290 organismes públics van prendre part en l'operació, que es va realitzar a 47 ciutats.

John Ryan, portaveu del Centre Nacional de Menors Desapareguts i Explotats, que va participar en l'operació juntament amb l'FBI, va assegurar que la majoria dels menors estaven tancats en cases on ningú cuidava d'ells i on es produïen els abusos.

Xacra als EUA

Amb tot, aquesta operació no és res més que una gota d'aigua a l'oceà d'un submón que creix de manera imparable. S'estima que cada any entren al món de la prostitució 100.000 menors als EUA. La cadena d'hotels californiana Wydman Worldwide ha arribat a l'extrem d'haver de donar formació específica als seus empleats perquè detectin els casos de prostitució infantil en els seus establiments.

Prem per veure més contingut per a tu