Segueix-nos a les xarxes socials:

La terrorista suïcida de Saint-Denis va canviar els porros per la gihad

Nascuda en els suburbis de París i criada en una família d'acollida, Hasna Aitboulahcen va passar en pocs anys de ser una adolescent sense rumb embolicada en tripijocs amb males companyies i consumidora de cànnabis a convertir-se en una gihadista que va morir en l'assalt policial en un pis refugi de terroristes a Saint-Denis. Aitboulahcen va morir en l'assalt, aparentment en fer detonar el seu cinturó explosiu, la qual cosa, si es confirma, convertiria a aquesta noia, nascuda el 12 d'agost de 1989 a Clichy-la-Garenne, als afores de París, en la primera dona terrorista suïcida a França.

La seva biografia guarda moltes semblances amb les de bastants gihadistes amb passaport francès: nascuts en famílies desestructurades dels suburbis i amb adolescències difícils, que flirtegen amb la delinqüència comuna fins que els «il·lumina» el fanatisme religiós.

Fa prop d'un any va començar a portar gel·laba i després vel islàmic integral i en el seu perfil de Facebook van començar a aparèixer fotos amb armes i missatges en els quals glorificava l'esposa d'Amedy Coulibaly, el terrorista que al gener va matar quatre persones en un supermercat jueu de l'est de París.

Prem per veure més contingut per a tu