Segueix-nos a les xarxes socials:

Porten al Constitucional la medalla d'Interior a la Virgen del?Amor

Les associacions Europa Laica i Movimiento hacia un Estado Laico (Mhuel) han presentat un recurs d'empara davan el Tribunal Constitucional contra la «il·lògica» i «extravagant» ordre del ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, per la qual es concedia la Medalla d'Or al Mèrit Policial a la Virgen de Nuestra Señora María Santísima del Amor.

En el recurs d'empara, les organitzacions al·leguen que la sentència de l'Audiència Nacional que avala l'ordre d'Interior vulnera el seu dret a la tutela judicial efectiva, causant-los «indefensió» en incórrer en una «aplicació arbitrària de la legalitat» aconseguint conclusions «il·lògiques, irracionals, esperpéntiques i absurdes».

Els recurrents denuncien que la resolució dictada per la Secció Cinquena de la Sala del Contenciós-Administratiu, que va comptar amb el vot discrepant de dos magistrats, «addueix a l'existència de documents inexistents i que, lògicament, no figuren en actuacions» per desestimar la seva demanda. «Estimem que la sentència incorre en error manifestsobre els pressupostos fàctics que li han servit per resoldre», van afegir.

Prem per veure més contingut per a tu