Segueix-nos a les xarxes socials:

Violen una jove catalana a les rodalies de l'aeroport de Munic

La policia busca dos homes que van assetjar la noia després de parlar amb ella en una festa

Una jove catalana de 26 anys va ser violada la matinada de diumenge a les rodalies de l'aeroport de Munic (sud d'Alemanya). La jove -nascuda a Barcelona- va ser assaltada per l'esquena per almenys un desconegut quan tornava al seu domicili a la petita localitat de Hallbergmoos després d'anar a una festa amb diversos companys de feina.

La jove no va ser trobada fins a les sis del matí, quan un home que practicava «running» la va veure, amb clars símptomes d'hipotèrmia, a les proximitats de l'aeroport de Munic, en un petit turó per a visitants des del qual es pot contemplar la pista d'aterratge.

La noia estava demanant ajuda i l'home va alertar immediatament els serveis d'emergència, que la van traslladar d'urgència a un centre mèdic proper, on va ser atesa. Les forces de seguretat, que han iniciat d'ofici una investigació, estan buscant dues persones que van parlar amb la jove a la festa, tot i que es desconeix si estan d'alguna manera relacionats amb la violació. Es tracta de dos estrangers que van començar a assetjar la noia després de parlar amb ella a la festa.

Prem per veure més contingut per a tu