Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen un home a València per extorquir 40 menors amb imatges sexuals

L'arrestat fins i tot va pagar a alguns dels joves per mantenir-hi relacions sexuals

La Policia Nacional va arrestar a València un home de 38 anys per delictes de corrupció de menors, abús sexual i pornografia infantil, ja que va intercanviar vídeos i fotografies amb almenys 40 menors a través de les xarxes socials. Segons va assenyalar la Prefectura Superior de Policia, els agents han localitzat, fins al moment, 40 víctimes menors d'edat a les quals va arribar a extorquir, insultar, amenaçar i pagar a canvi de realitzar actes sexuals.

Les investigacions van començar el passat mes de febrer després de conèixer-se que dos menors podrien haver estat víctimes d'un delicte de corrupció de menors i assetjament sexual.

Després de les primeres gestions, els agents van descobrir que una persona major d'edat contactava per telèfon amb els joves i disposava d'un compte en una xarxa social amb nom fals i una aplicació per pujar fotos i vídeos. Amb aquesta informació, els investigadors van identificar el presumpte autor i van establir un dispositiu de vigilància als voltants del seu domicili, on va ser detingut.

En l'escorcoll realitzat al seu habitatge i en un traster de la seva propietat, els agents van intervenir dispositius electrònics i diversos papers amb anotacions de telèfons i noms. A causa del gran volum de dades localitzades al terminal mòbil del detingut, els investigadors no descarten que hi hagi més víctimes que s'hagin vist perjudicades.

Prem per veure més contingut per a tu