Segueix-nos a les xarxes socials:

Li retornen 2.800 euros que va trobar i va portar a la policia

La Policia Nacional, transcorregut el temps legal, no ha pogut donar amb el legítim propietari dels diners

Li retornen 2.800 euros que va trobar i va portar a la policia

La Policia Nacional de Burgos ha fet entrega de 2.800 euros a un veí de la capital, tres anys després que aquest es trobés casualment aquesta quantitat en el seu centre de treball i no hagués estat possible trobar el propietari dels diners, segons han informat a Europa Press fonts policials.

Els fets es remunten a febrer de 2015 quan un home es va presentar a la Comissaria de la Policia Nacional i va lliurar 2.800 euros, diners que havia trobat en el seu lloc de treball.

Concretament, quan es trobava a la línia de producció de la fàbrica on treballava, l'operari va localitzar unes bosses de plàstic adherides a uns barrils amb la quantitat de diners esmentada, pel que va decidir fer-ne lliurament en dependències policials.

La Policia Nacional va realitzar gestions amb els magatzems de distribució que subministraven el material a la fàbrica, sense que fins a la data s'hagi tingut coneixement de la procedència dels diners.

Transcorregut el temps legal, i sense que s'hagi pogut localitzar al legítim propietari dels diners trobat, la Policia Nacional de Burgos ha lliurat els 2.800 euros al ciutadà que els va trobar.

Prem per veure més contingut per a tu