Segueix-nos a les xarxes socials:

HRW avisa que la situació dels Drets Humans a Corea del Nord no ha millorat

L'organització no governamental Human Rights Watch (HRW) va destacar que Corea del Nord no ha registrat una millora en la situació dels Drets Humans malgrat l'obertura política i diplomàtica i ha reclamat que la cimera que se celebrarà el 12 de juny a Singapur entre el president dels Estats Units, Donald Trump, i el líder del país asiàtic, Kim Jong-un, tracti aquesta situació.

«Davant la proximitat de la cimera entre Kim i Trump a Singapur, el món ha de demanar millores en lloc d'ignorar la mala situació de Drets Humans que pateixen 25 milions de persones a Corea del Nord», va dir el director de HRW per a Àsia, Brad Adams. «Promoure els Drets Humans a Corea del Nord ha de ser un aspecte fonamental de la cimera de Singapur o de qualsevol altra interacció diplomàtica», va assenyalar. HRW va recordar que «el Govern de Corea del Nord limita greument la llibertat d'expressió, assemblea, associació i religió».

La cimera de Singapur el president dels Estats Units i el líder de Corea del Nord tindrà lloc a l'Hotel Capella. «Donem les gràcies als amfitrions de Singapur per la seva hospitalitat», va assegurar la secretària de premsa de la Presidència dels Estats Units a través d'un missatge de Twitter.

Prem per veure més contingut per a tu