Segueix-nos a les xarxes socials:

Santa Coloma de Farners homenatja nou antics futbolistes del Girona FC

L'acte tindrà lloc aquest vespre a partir de les 7 de la tarda a la Llar del Jubilat de la localitat gironina

Santa Coloma de Farners homenatja nou antics futbolistes del Girona FC

Santa Coloma de Farners es vesteix aquest vespre amb les seves millors gales. I ho fa amb el futbol com a principal excusa. La població gironina rendeix homenatge a nou antics futbolistes del primer equip del Girona. Miquel Torrent, Vicens Coma, Llorens Riera, Mantu Torrent, Joan Blanquera, Ziano Vivolas, Jimmy Prat, Josep Blanquera i Salvador Solà seran els protagonistes d'un acte programat per avui al vespre (19.00 hores) a la Llar del Jubilat de Santa Coloma de Farners.

Tots ells, presents en diferents moments de la història del club, que actualment milita a la Segona Divisió A del futbol espanyol. És per aquest motiu, i seguint la tradició de tenir presents a la majoria dels exjugadors de l'entitat, que el club gironí ha decidit rendir el seu particular homenatge als veïns de Santa Coloma.

En l'acte, a part de reconèixer la trajectòria dels nou antics futbolistes anteriorment citats, també s'inclourà la presència de joves jugadors que s'encarregaran de rebre el premi que els acredita com a campions del Torneig de Santa Cristina d'Aro.

Tots els assistents seran obsequiats amb un fullet explicatiu, a part de poder gaudir d'un pica-pica a la conclusió de l'acte.

Prem per veure més contingut per a tu