Segueix-nos a les xarxes socials:

Roland Garros

Nadal disputarà la seva sisena final de Roland Garros

El manacorí s'enfrontarà a Federer després d'exhibir el seu millor tennis davant Murray (6-4, 7-5, 6-4) a les semifinals

El tenista de Manacor Rafa Nadal s'ha classificat aquest divendres per a la gran final de Roland Garros, segon 'gran' de la temporada, després de derrotar en tres sets l'escocès Andy Murray per 7-5, 6-4 i 6-4 en d'un partit de gairebé tres hores i mitja de durada.

Ha estat una trobada marcada més pels errors d'ambdós jugadors que pels encerts, on el manacorí, en el seu vint-i-cinquè aniversari, ha estat més sòlid que el seu rival, que ha desaprofitat moltes ocasions per crear més problemes al pentacampió a París, millor en els moments claus.

Ara, aquest diumenge, Nadal disputarà la seva sisena final en la Philippe Chatrier davant suís Roger Federer que s'ha imposat al serbi Novak Djokovic (7-6, 6-3, 3-6, 7-6), i impedint d'aquesta manera que el serbi arrebati el número u del món a Nadal.

Per la seva banda, Nadal ara ha de guanyar el títol de Roland Garros per conservar el seu estatus, i igualaria els sis del suec Bjorn Borg. Si perd, Djokovic l'hi prendrà després que Rafa hagi estat 98 setmanes al capdavant de la classificació mundial.

Prem per veure més contingut per a tu