Segueix-nos a les xarxes socials:

El Girona numerarà tots els seients de Montilivi

La instal·lació dels torns i un nou programa informàtic permetrà que els abonats puguin escollir la seva localitat fixa per a tota la temporada

El Girona numerarà tots els seients de Montilivimarc martí

Fa pocs dies es va complir el tercer aniversari de l'històric gol de Migue contra el Ceuta que va suposar el retorn del Girona a la divisió de plata gairebé mig segle després de l'última vegada. L'ascens a Segona A va comportar, al mateix temps, un bon grapat de feina per a l'Ajuntament, que es va veure obligat a adaptar l'estadi de Montilivi a les normatives que exigia la Lliga de Futbol Professional. Durant aquell estiu del 2008 les presses no van faltar perquè tot estigués a punt en l'estrena a casa davant l'Alacant. Des d'aleshores, entre el consistori i el club les ?obres de remodelació de l'estadi no s'han aturat i Montilivi ha vist com fins i tot es refeia la graderia de Preferent, entre moltes altres adequacions. Tot i això, el Girona arrossegava una assignatura pendent que quedarà resolta aquesta mateix estiu amb la implantació del nou sistema informàtic AVET 4 que permetrà que tots els seients de Montilivi siguin numerats. Aquest fet permetrà que tots els abonats al conjunt blanc-i-vermell puguin escollir personalment la seva localitat habitual. Fins ara, només els seients de tribuna estaven numerats, mentre que als gols i a preferent no hi havia cap tipus de distinció.

El nou programa també permetrà controlar i gestionar tant abonaments com d'entrades venudes a les taquilles. En aquest sentit, els darrers dies han quedat ja instal·lades a totes les entrades a l'estadi i, d'aquesta manera tots els aficionats que vagin als partits la temporada vinent podran accedir al camp passant el carnet o l'entrada pels lectors dels torns.

Compàs d'espera

Amb tota probabilitat caldrà esperar a la setmana vinent a conèixer novetats en matèria de renovacions o altes. En aquest sentit, hi ha dos jugadors molt a prop de donar el sí a Xavi Julià que s'afegirien a Richy (Còrdova), fins ara únic fitxatge. Les renovacions de Mallo i Migue també estan a punt.

Prem per veure més contingut per a tu