Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Espanyol tanca la renovació de Thievy Bifouma fins al 2017

El davanter de l'Espanyol Thievy Bifouma va tancar ahir la seva renovació amb l'entitat catalana fins al proper 2017 amb fitxa del primer equip, després de la seva cessió a Las Palmas la temporada passada. Al conjunt canari, el futbolista francès va signar 10 gols i es va convertir en un dels seus millors atacants, per la qual cosa l'Espanyol va intentar recuperar-lo en el mercat d'hivern, encara que sense èxit.

Un cop tancada la renovació, Thievy estava exhultant: "Des que era petit aspirava a ser professional i ara realment estic molt feliç i orgullós. És un somni complert, molt important tant per a mi com per a la meva família. Espero que arribi la temporada per demostrar la meva qualitat. Donaré el millor de mi i ajudaré l'equip en tot".

La fam de Stuani

D'altra banda, l'atacant Cristian Stuani va assegurar ahir que l'equip blanc-i-blau començarà la temporada "a mort" i "al 200 per cent". En aquest sentit, va demanar calma a l'afició: "A la nostra gent se li ha de demanar més optimisme i que estigui tranquil·la. Tots estem amb moltíssimes ganes i, pel que fa als fitxatges, si són aquí és perquè s'ho han guanyat".

Prem per veure més contingut per a tu