Segueix-nos a les xarxes socials:

Victòria del Llagostera contra l'Alabès

Pitu de penal, Juanjo i Giva tomben un equip basc que ha jugat amb 9 pràcticament tota la segona meitat

El Llagostera ha sumat aquesta tarda la primera victòria de la temporada. L'equip d'Oriol Alsina s'ha desfet de l'Alabès en un duel que ha quedat marcat per la jugada de l'1-0: Pitu ha transformat un penal per mans de Carpio i el defensa vitorià ha sigut expulsat, poc després de la mitja hora de joc. Fins aleshores el duel era feixuc i sense ocasions. Amb el marcador a favor i un home més els gironins s'han asserenat i no han tingut excessius problemes per arribar al descans amb avantatge, tot i que en la darrera jugada de la primera part Kiko Femenía ha enviat al travesser un obús que hauria pogut representar l'1-1.

Poc després de començar la segona part, una altra jugada ha sigut clau: El visitant Manu, per unes mans innecessàries, ha vist la segona

groga i també ha hagut d'enfilar el camí dels vestidors abans d'hora, amb 40 minuts per davant. L'equip d'Oriol Alsina no ho ha desaprofitat

i ha començat a buscar amb insistència el gol de la tranquil·litat, que ha arribat en una gran acció de Juanjo, picant la pilota per sobre de la sortida del porter Pacheco. Amb 2-0 i jugant contra 10 els blaugranes s'han limitat a deixar passar els minuts tot i que Imaz hauria pogut ampliar el marcador i, pel bàndol visitant, Toquero també ha tingut una bona ocasió. Al final, en l'afegit, el brasiler Giva s'ha estrenat com a golejador amb el Llagostera fent el definitiu 3-0.

Després de la primera victòria de la temporada el Llagostera suma tres punts i trenca la ratxa de dues derrotes seguides (Osasuna i Lugo) amb què va obrir el campionat.

Fitxa tècnica:

3 - Llagostera: René; Masó, Fran Cruz, Escassi, Samu (Aimar, min.45); Tito, Pitu, Ríos (Ríos, min.63), Querol (Giva, min.74); Chumbi; i Juanjo.

0 - Alabès: Pacheco; Carpio, Laguardia, Pelegrín, R.García; Manu, Mora; Kiko Femenía (Beobide, min.74), Juli (Pacheco, min.57), Guichón (Manu Barreiro, min.64); i Toquero.

Gols: 1-0, min.31: Pitu, de penal. 2-0, min.62: Juanjo Expósito. 3-0, min.90+1: Giva

Àrbitre: Ruipérez Marín (comitè castellanomanxec.). Ha amonestat els locals Pitu, Querol, Escassi i Tito i als visitants Toquero, Guichón, Mora, Laguardia i Beobide. Ha expulsat amb vermella directa Carpio i Manu per doble groga.

Incidències: Partit corresponent a la tercera jornada de la lliga Adelante al municipal de Palamós-Costa Brava davant 1.115 espectadors.