Segueix-nos a les xarxes socials:

La Copa de Clubs del Pla de l'Estany dóna demà el tret de sortida

La segona edició de la Copa de Clubs del Pla de l'Estany es posa en marxa demà divendres amb la participació dels vuit equips de futbol sènior de la comarca: AE Cornellà del Terri, Atlètic Club Banyoles, CE Banyoles, CF Camós, FC Serinyà, UE Fontcoberta, UE Porqueres i UE Sant Miquel. L'estadi Miquel Coromina i Moretó de Banyoles tornarà a ser la seu de la competició esportiva que vol consolidar-se com la principal festa del futbol comarcal.

El torneig arriba amb novetats destacades. En aquesta segona edició, els organitzadors han decidit afegir un dia a la cita futbolística per «racionalitzar» els horaris. En total, seran tres dies de competició, on se celebraran quatre partits per jornada. La competició arrencarà aquest divendres 26 d'agost a partir de les 20 hores, continuarà el dissabte a partir de les 19 hores amb les semifinals i acabarà el diumenge 28 d'agost amb la final del torneig, que tindrà lloc a les 16.30 hores.

Una altra de les novetats destacades d'aquesta cita esportiva serà l'aposta pel to festiu. Així, el divendres a les 19.30 hores, es farà una batucada inaugural a càrrec de Gàrgoles de Foc. El torneig també inclourà un concert de rock gratuït que tindrà lloc després dels partits del dissabte 27 d'agost, a fora mateix de l'Estadi Miquel Coromina i Moretó

Prem per veure més contingut per a tu