Segueix-nos a les xarxes socials:

Els veterans del Barça i el Girona jugaran un torneig solidari a Quart

El Futbol Sala Quart organitza aquest diumenge 2 d'abril un Torneig solidari a benefici de Xarop Clown, que reunirà els veterans del FC Barcelona de Futbol Sala, els veterans del Girona FC, el Blanesport i el mateix FS Quart.

La matinal s'encetarà a les nou amb un partit de pre-benjamins locals. A les 10 es jugarà la primera semifinal entre els Veterans del Girona FC i el Blanesport'83 i una hora més tard s'enfrontaran els Veterans del Barça amb el Quart. Un cop jugades les semifinals, a tres quarts de dotze es jugarà el partit pel tercer i quart lloc i a dos quarts d'una la final.

La jornada es tancarà amb una trobada d'escoletes de Futbol Sala que es portarà a terme al mateix pavelló de Quart de tres a dos quarts de sis de la tarda. Tots els beneficis obtinguts durant la jornada, a més dels que el mateix FS Quart ja ha assolit amb accions prèvies, aniran destinats a XaropClown, ja que precisament aquest torneig s'emmarca en els actes de celebració del desè aniversari del grup de pallassos d'hospital de Girona. El torneig compta amb el suport de l'Ajuntament de Quart.

Prem per veure més contingut per a tu