Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bordils desaprofita un penal en l'última jugada i es queda sense cap premi

?L'equip de Catarain va per davant en el marcador contra el segon de la lliga, Los Dólmenes, però paga la falta d'encert als últims minuts del partit

El Bordils desaprofita un penal en l'última jugada i es queda sense cap premianiol resclosa

Després de dos partits sense perdre, sumant una victòria i un empat, el Bordils va caure ahir derrotat contra Los Dólmenes, segon a la classificació, per un ajustat 25 a 26 final. Va ser un enfrontament en què els homes de Sergi Catarain van arribar a dominar per tres gols d'avantatge a la segona meitat, però es van veure superats en els minuts finals en part per la poca eficàcia que van tenir de cara a porteria.

Els verd-i-negres van fer un molt bon partit, molt seriós i amb una una gran defensa, plantant cara a Los Dólmenes fins al minut 55 de partit. Prova d'això va ser el 13 a 12 amb què es va arribar al descans. I fins i tot, quan faltaven cinc minuts per al final del matx, el Bordils guanyava de dos gols i havia arribat a tenir un avantatge de tres. No ho van saber gestionar i això els va acabar costant molt car.

En els últims cinc minuts el conjunt local va fallar molt de cara a porteria, com va indicar Catarain, «per massa pressió», i tot i que va seguir bé defensivament, ho va acabar pagant. En l'última jugada d'atac, Moreno, que no havia llançat en tot el segon temps, va tenir l'empat a les seves mans amb un llançament de penal, però el seu tir va tocar les cames del porter andalús i posteriorment la pilota marxava per sobre el travesser. Amb aquest resultat, el Bordils segueix en zona de descens una setmana més. El proper dissabte té un partit vital per a la permanència a Lanzarote, equip que també està a la zona baixa de la Primera Divisió Estatal.