Segueix-nos a les xarxes socials:

Pas enrere del Llagostera a la Nova Creu Alta

Els gironins, amb 32 punts, ocupen lloc de promoció amb els mateixos números que el Formentera

El Llagostera ha vist frenat l'impuls que li va donar el triomf contra l'Olot en el derbi amb una derrota a la Nova Creu Alta. El Sabadell, amb dos gols a la primera part (Iosu al m.26 i Aleix Coch al 42) ha complicat molt les coses als blaugranes, amb el porter Marcos com a home destacat. A la represa el Llagostera ha retallat distàncies a 7 minuts del final en una acció de Pablo Sánchez però no ha sigut a temps d'aconseguir l'empat. Els gironins, amb 32 punts, ocupen lloc de promoció amb els mateixos números que el Formentera, que seria el primer que baixaria. I encara bo que els balears, que guanyaven 0-1 al Mallorca, han rebut l'1-1 en el descompte i només han pogut sumar un punt.