Segueix-nos a les xarxes socials:

A tres triomfs de la salvació

El Bordils xifra la permanència a Plata en 26 punts i a sis jornades pel final de la Lliga el calendari convida a l´optimisme: per casa passaran tres rivals directes i a fora s´ha de visitar la pista del cuer

A tres triomfs de la salvació

L´impactant victòria a la pista del Torrelavega abans de Setmana Santa (27-31) va treure el Bordils del descens i després d´una aturada de quinze dies la Lliga de Divisió d´Honor Plata es reprèn aquest cap de setmana amb un altre partit clau per aconseguir la permanència: la visita del Palma del Río (20.30) al Blanc-i-Verd. El tècnic, Sergi Catarain, ja ha fet els seus números i calcula, a sis jornades pel final del campionat, que amb tres triomfs més n´hi haurà prou per salvar-se. El calendari és ara un dels grans aliats de l´equip gironí: a casa ha de jugar contra tres rivals directes, just els tres que té per sobre, Palma del Río, que té un punt més, i Villa de Aranda i Covadonga que, com el Bordils, en sumen 20. I a fora, a banda d´anar a les complicades pistes del líder, l´Alcobendas, i el tercer, el Nava, té un partit assequible a Madrid contra el cuer.

«Aquests dies de descans ens han anat bé per fer una neteja mental i física», explicava ahir Catarain. Així, jugadors que estaven tocats i amb molta càrrega física com Uri Márquez i Sergi Mach han pogut fer net i podran afrontar el tram decisiu de la temporada en plenitud. Catarain alerta que el partit de dissabte contra el Palma del Rio serà complicat «perquè són l´equip menys golejat de la categoria i presenten una defensa molt dura», tot i que també va deixar clar que «la confiança de poder fer un pas més cap a la permanència hi és, sense que això hagi de ser una pressió afegida. Hem d´estar tranquils»

Tot i que aquesta temporada la permanència serà molt més cara que en anys anteriors (Catarain la situa en uns 24-25 punts), el tècnic del Bordils està convençut d´assolir-la. Per anar tranquils, vol garantir tres triomfs en els sis partits que resten. «No comptavem amb la victòria de Torrelavega i això ens dona un avantatge que hem d´aprofitar», diu. Assegurar els partits de casa serà una de les claus per arribar als 26 punts, com també aprofitar el partit de Madrid contra el cuer.

Prem per veure més contingut per a tu