Segueix-nos a les xarxes socials:

El Reial Madrid celebra amb la ciutat la tretzena Copa d'Europa

Multitudinària rua pels carrers, celebració apoteòsica a la plaça de Cibeles i fi de festa al Santiago Bernabéu

El Reial Madrid celebra amb la ciutat la tretzena Copa d'Europa

77

El Reial Madrid va celebrar ahir, amb una multitudinària rua pels carrers de la capital d'Espanya, la consecució de la seva tretzena Lliga de Campions (set amb l'actual format i sis amb l'anterior, de Copa d'Europa), festa que va acabar a l'interior de l'estadi Santiago Bernabéu.

La comitiva del conjunt blanc va arribar a Madrid ahir, procedent de Kíev, a les set del matí, després d'aconseguir la Lliga de Campions a la capital ucraïnesa davant el Liverpool anglès pel resultat de 3-1. A les sis de la tarda va començar la celebració del títol del Reial Madrid pels carrers de la ciutat.

Aquesta festa va iniciar-se amb la tradicional ofrena a la Verge de l'Almudena, la catedral de la capital espanyola, on van ser rebuts pel bisbe auxiliar de Madrid, Jesús Vidal. Seguidament els membres de la plantilla i també tot el cos tècnic es van encaminar cap a la seu de la Comunitat de Madrid, on van ser rebuts pel president, Ángel Garrido, i la següent parada la van fer a l'Ajuntament de la ciutat. Allà es van trobar amb l'alcaldessa, Manuela Carmena.

Després va arribar l'apoteosi a la plaça de Cibeles, on hi va haver parlaments de tots els jugadors. La celebració va concloure amb una festa a l'estadi Santiago Bernabéu, que es va anar allargant fins ben entrada la matinada.

Prem per veure més contingut per a tu