Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Espanyol també s'engresca amb la Copa

Dos penals en cinc minuts encarrilen la victòria d'un Espanyol que no va respirar fins la sentència d'Iglesias

This browser does not support the video element.

Copa del Rei: Els gols de l'Espanyol - Vila-real (3-1)

L'Espanyol va derrotar ahir el Vila-real al RCDE Stadium (3-1) i es va classificar per als quarts de final de la Copa del Rei, en un duel que va encarrilar a la primera part amb dos gols de penal en cinc minuts. Rubi, tècnic de l'Espanyol va prometre que aniria a pel partit des de l'inici, tot i el 2-2 de l'anada, i així va ser. La intensitat dels locals, així com la seva presència a l'àrea contrària, va ser molt més gran en els primers compassos que la del Vila-real, amb un onze carregat de rotacions i pensant en la seva pèssima situació en Laliga.

Els locals es van avançar gràcies a un penal de Castaño sobre Borja Iglesias que va transformar Piatti. La grada encara estava celebrant el primer gol, quan Gayún no va permetre l'avanç de Puado i el col·legiat va marcar, de nou, una pena màxima. Va ser llavors el torn de Borja, que va fer rugir als seus aficionats.

Amb el marcador en 2-0, el Vila-real va fer un pas endavant i Samu Chukwueze, amb una rematada amb rosca al segon pal just abans del descans, els tornava a posar a l'eliminatòria (2-2 a l'anada). L'Espanyol va patir a la segona part, sobretot quan Layún estavellava una falta al pal de Roberto, i no va respirar tranquil fins que Borja Iglesias va fer el 3-1.