Segueix-nos a les xarxes socials:

El Quart, finalista de la Lliga Catalana

El Quart, finalista de la Lliga Catalanafcbq

El Quart podrà defensar aquesta tarda (17.30) el títol de la Lliga Catalana EBA després de superar en les semifinals el Castelldefels (64-78), en un partit en el qual els de Carles Ribot van agafar avantatge en el marcador després del descans. Els gironins es veuran les cares a la final amb el amfitrions del torneig, l'Igualada, que van superar la seva semifinal davant el Sant Adrià (61-79).

Però va ser un partit molt igualat durant els primers 20 minuts, i és que el marcador va anar frec a frec en aquests dos primers quarts i els barcelonins van aconseguir marxar al vestidor amb un avantatge mínim (36-35).

En la represa, els de Ribot van sortir amb les ganes de capgirar el partit i poder encarrilar-lo. El parcial de 17-26 en el tercer quart ho va deixar clar, i això feia que els verd-i-negres marxessin de 8 punts (53-61). Un avantatge que es va ampliar fins als 14 (64-78).