Segueix-nos a les xarxes socials:

Laia Palau: «M'agradaria participar als Jocs de Tòquio»

La base de l'Spar Girona apel·la a la prudència perquè "fa poc no sabíem si comencaríem la Lliga i tampoc sabem el format de l'Eurolliga"

Laia Palau: «M'agradaria participar als Jocs de Tòquio»MARC MARTÍ

Laia Palau, base internacional de l'Spar Girona, ha declarat aquest dimecres que li "agradaria estar" en els Jocs Olímpics de Tòquio el 2021, encara que ha reconegut que mirar a deu mesos és molt de temps ara a causa de la crisi sanitària que es viu derivada de la Covid-19.

Si finalment acudeix a Tòquio, la capitana de la selecció espanyola es convertirà en la jugadora de bàsquet més veterana de la història a participar en uns Jocs Olímpics, amb gairebé 42 anys.

"A veure quan són aquests Jocs, aquesta seria la pregunta, tot i que sembla que es faran el 2021. Cal anar dia a dia. Fa poc no teníem clar que començaríem la Lliga i encara no sabem el format de l'Eurolliga ", ha dit Palau, durant la presentació telemàtica de la Lliga Endesa femenina.

"Cal adaptar-nos per al que ens vingui i veurem com acaba la temporada. Tant de bo tot vagi amb normalitat perquè volem que la temporada vagi amb seguretat i seguint els protocols. M'agradaria estar als Jocs i esperem estar en les millors condicions i gaudir-ne" , ha confessat.

Laia Palau és la jugadora que ha defensat en més ocasions, gairebé 300, la samarreta d'Espanya, amb la qual ha disputat tres Jocs i ha guanyat dotze medalles -entre elles una plata olímpica i una plata i dos bronzes mundials-, de les catorze que ha aconseguit la selecció femenina en tota la seva història.

Prem per veure més contingut per a tu