Segueix-nos a les xarxes socials:

Font deixa Girona per tornar al Casademont Saragossa

Finalment el partit de demà a la pista del Canoe queda ajornat pels casos de covid-19 al rival

Font deixa Girona per tornar al Casademont Saragossa· Marc Martí

La breu etapa d'Aleix Font al Bàsquet Girona ha escrit el seu punt i final. El Casademont Saragossa, club que el té en propietat, l'ha reclamat per reforçar una plantilla mermada per les lesions i d'aquesta manera s'ha donat per tancat l'acord de cessió de l'escorta català.

La baixa de Rodrigo San Miguel ha obligat el conjunt aragonès a moure fitxa i davant un mercat bastant petit i sense massa marge de maniobra ha optat per repescar el seu jugador. Font, de 22 anys, ha signat un promig de 10,1 punts per partit i una vintena de minuts en aquesta experiència a LEB Or de la mà del Bàsquet Girona.

"M'agradaria donar les gràcies a tothom. Des dels meus companys d'equip, entrenadors, treballadors, direcció i sobretot els aficionats. He passat uns mesos genials, m'he enamorat de la ciutat, el club i el projecte", ha declarar Font en un comunicat emès per l'entitat gironina.

D'altra banda finalment el partit de demà a la pista del Canoe ha quedat ajornat pels casos de covid-19 a l'equip madrileny. Inicialment el Canoe s'havia fet les proves i tots els jugadors havien donat negatiu, però ahir a la tarda van al·legar que no s'havia complert el període de 10 dies que estableix el protocol abans de tornar a competir. Al matí Carles Marco ja havia fet la roda de premsa prèvia al partit. L'expedició viatjava demà. En les properes hores es fixarà la nova data del duel.

Prem per veure més contingut per a tu