Segueix-nos a les xarxes socials:

Perillós pas enrere del Bordils contra l'Adrianenc

Els de Pau Campos van completar una molt bona primera part però en la segona es van veure superats per un rival directe i s'enfonsen més

Perillós pas enrere del Bordils contra l'Adrianencaniol resclosa

Després de l'empat en el derbi contra el Sarrià, el Bordils afrontava un partit decisiu per les seves aspiracions contra un rival directe, el Sant Martí Adrianenc. Tot i que contra aquest adversari els gironins havien aconseguit la seva primera i única victòria del curs en el partit de la primera volta, ahir els de Pau Campos van fer un perillós pas enrere perdent per un clar 22-27.

A la primera part, amb una defensa sòlida i l'aportació ofensiva en atac, que en els darrers partits ja es començava a veure, l'equip gironí intentava escapar-se en el marcador amb una màxima renda de quatre gols a la mitja part (14-10).

La represa va començar igualada, però els visitants van fer un pas més per aconseguir el triomf. L'empenta de l'Adrianenc i la por de perdre el partit d'ambdós conjunts, va fer tremolar els locals i va impulsar l'equip barceloní cap a la remuntada. A l'equador de la segona part es posaven per davant en el marcador. A partir d'aquí, es van sentir més còmodes i van acabar sentenciant i enfonsant el Bordils a la cua.

La pròxima pedra en el camí per als gironins per mirar de reconduir aquesta situació serà el dissabte vinent a les 19.00 h a casa davant l'Eivissa, un rival que es col·loca en quarta posició, després de guanyar ahir a Lalín.