Última actualització 14:31

Granada - Bàsquet Girona

Granada - Bàsquet GironaGuillem Camps

És tot per avui, gràcies per haver-nos seguit i fins la propera!

Colom (21), un Marcos tocat (16) i un Djordevic que ha completat el millor partit fins ara han estat els líders de l'equip, que acabarà la jornada en les primeres posicions de la competició.

Final del partit a Granada amb la tercera victòria gironina i una exhibició ofensiva i de joc col·lectiu a l'abast de pocs equips de l'ACB (91-102).

I Sergi Martínez sentència definitivament el partit amb un rebot ofensiu (91-101, m.40).

Ho té tot a favor el Bàsquet Girona per sumar la tercera victòria en tres partits, davant un Granada que apura les últime sopcions (89-97, m.39).

Màxim avantatge de 10 punts pels gironins amb un triple després de rebot de Marcos (83-93, m.37).

S'escapen els de Salva Camps amb un Dordevic que està fent el millor partit amb l'elàstica gironina (79-85, m.35).

Entra en bonus el Bàsquet Girona molt aviat, mentre els andalusos només porten dues faltes (79-81, m.35).

El Granada havia tornat el parcial, però ha ressorgit novament Quino Colom amb un triple (79-81, m.34).

Un magistral Colom amb nou punts seguits posa el Bàsquet Girona per davant (74-76, m.32).

Acaba el tercer quart amb un mínim avantatge pel Granada (69-67), que ha tingut pilota per marxar amb una diferència de més de 4 punts però una recuperació amb cistella de Colom ha apropat més els de Salva Camps.

Grans minuts ara de Dordevic, que s'està entenent a la perfecció amb Colom (63-63, m.28).

Continua l'intercanvi de cistelles en els dos equips. La bona notícia pels gironins es que han aconsguit tallar el mal moment del principi de quart (63-60, m.28).

El partit torna a agafar revolucions i malgrat l'intercanvi de cistelles els gironins no estan del tot incòmodes. Fjellerup redueix la diferència fins als dos punts amb un 2+1 (56-54, m.25).

Ha sortit millor dels vestidors el Granada, amb un parcial de 10 a 2 i un Thomasson amb el canell calent. Ho atura Salva Camps (52-46, m.23).

Els de Salva Camps han protagonitzat una gran reacció pujant el llistó defensiu i trobant llançaments oberts en atac. Altre cop, la punteria des del 6,75 està sent clau (7/14).

No s'ha mogut el marcador en els últims segons de la primera part, que arriba al final amb un lleuger avantatge del Bàsquet Girona (42-44).