En directe

Última actualització 20:43

Bàsquet Girona - UCAM Múrcia

Bàsquet Girona - UCAM MúrciaRedacció

Ha tornat a fallar l'UCAM i la victòria es quedarà a Fontajau. Ho celebra l'afició, que avui ha vibrat amb la reacció del seu equip i el gran partit de Markel Brown, que acabarà amb 29 punts (82-76, m.39:57).

Els dos a dins d'Iroegbu! Demana temps mort Sito Alonso però la victòria pels gironins ara ja està molt a prop (m.39:49).

No ha anotat el triple Ennis, i Iroegbu tindrà dos tirs lliures per sentenciar el matx (78-76, m.39:49).

2+1 de Brown!!! (78-76, m.39:23). La pròxima possessió serà clau, si el Bàsquet Girona la sap defensar, tindrà el partit molt a prop.

Sergi Martínez, a dins amb un aro passat, però el Múrcia respon després de capturar un rebot ofensiu. Queden entre 2 i 3 jugades, la primera pels gironins (75-76, m.39:10).

Nou triple de Brown per posar un punt per davant el Bàsquet Girona. Però ara els àrbitres concedeixen una dubtosa falta sobre Ennis, que anota els tirs lliures (73-74, m.38:30).

I s'ha psoat per davant el Bàsquet Girona amb una bomba d'Iroegbu. Ara els àrbitres revisen la continuitat d'una acció d'Ennis, i donen el 2+1 (70-68, m.38).

Ara irromp Corey Davis amb cinc punts consecutius per posar l'empat. El matx està completament embogit (68-68, m.37).

Ens encaminem a uns últims instants a cara o creu. El Múrcia es torna a posar per davant amb un 2+1 de Radovic (62-64, m.36).

Un altre triple, ara de Pons, que capgira el marcador. Abans, el Bàsquet Girona havia concedit moltes segones opcions a l'UCAM, que per sort no n'ha aprofitat cap (60-59, m.34).

Brown es posa l'equip a les espatlles amb vuit punts consecutius que fan aixecar Fontajau (57-58, m.32). El nord-americà està fent el millor partit amb l'elàstica gironina amb 21 punts.

El quart acaba de la pitjor manera. El Bàsquet Girona s'ha fet un embolic servint de fons i ha regalat la pilota als murcians, que arriben al període decisiu set punts amunt amb un triple de Jelinek (49-56, m.30).

El partit ha canviat com un mitjó. Ara són els visitants els que tenen les idees molt clares, mentre que l'atac del Bàsquet Girona està ple de dubtes (46-50, m.29).

S'ha posat per davant elMúrcia, completant un parcial de 0 a 15. Apareix ara Iroegbu per trencar-lo, però hi han poques idees en l'atac gironí davant les alternatives defensives dels de Sito Alonso (46-45, m.28).

Ha entrat en el partit de cop el Múrcia, que amb una defensa pressionant ha encadenat recuperacions i cistelles en contraatac que el posen a 4 punts (44-40, m.25).

Reacciona el Múrcia amb un parcial de 6 a 0. Para el partit Salva Camps, que no vol donar cap petit respir als de Sito Alonso (44-36, m. 24).

Gran circulació de pilota del Bàsquet Girona que acaba amb un triple de Pons. La diferència ja arriba als 14 punts (44-30, m.23), i es que la tònica està sent la mateixa que la de la primera part.