En directe

Última actualització 22:40

Andorra - Bàsquet Girona

Andorra - Bàsquet GironaRedacció

Final del partit a Andorra amb una derrota que refreda la millora que s'havia percebut amb l'arribada de Katsikaris (91-66).

La imatge del Bàsquet Girona és realment preocupant. L'equip continua perdent pilotes que l'Andorra penalitza al contraatac (88-64, m.38).

L'Andorra ja ha sentenciat definitivament el partit i ens trobem ja en els minuts de les escombraries (84-64, m.37).

L'últim quart ha arrancat amb quatre punts d'un Marcos que està sent dels millors jugadors dels gironins, però l'Andorra reacciona amb quatre punts més de Tyson Pérez amb esmaixada al contraatac inclosa (76-58, m.33).

Final del tercer quart a Andorra amb un triple de Harding que refreda les esperances gironines (70-54, m.30)

Els dos equips ja estan en bonus des de fa minuts i ho aprofiten per sumar punts fàcils des de la línia de tirs lliures. La diferència es manté estable al voltant dels 15 punts (66-51, m.29).

Han millorat tímidament els gironins, però l'intercanvi de cistelles no els hi serveix (61-47, m.27).

Pons ho intenta amb l'encert des de la llarga distància, però l'Andorra està anotant amb massa facilitat a prop de cistella (57-40, m.24).

Arranca amb un parcial de 0 a 5 el Bàsquet Girona la segona part, però respon Montero amb un triple (51-35, m.22).

Final de la primera part a Andorra amb un segon quart per oblidar del Bàsquet Girona, que acaba amb un desavantatge proper als 20 punts després de rebre un parcial de 30 a 2.

Intenta reaccionar el Bàsquet Girona amb un triple d'Iroegbu (46-30, m.18).

Es continua dessagnanat per tots els costats el Bàsquet Girona. Inexplicable la terrible desconnexió dels de Katsikaris, que ara han trencat un parcial de 23 a 1 (42-23, m.16).

Instants de desconnexió del Bàsquet Girona, que està perdent moltes pilotes i facilitant fàcils transicions dels andorrans. Ho para Katsikaris perquè el parcial ja és de 18 a 1 (30-20, m.12).

Acaba el primer quart a Andorra amb escenari completament diferent. Els locals han afinat la punteria des del triple i amb tres triples donen la volta al marcador (23-20, m.10).

Moment d'intercanvi de cistelles però els gironins estan mostrant una versió molt sòlida per ara (15-19, m.9).

Com ha arrancat el Bàsquet Girona en el tir exterior! 4/5 en triples per agafar una renda de cinc punts (10-15, m.7).

Bona resposta dels gironins amb cinc punts de Susinskas, però respon Luz des del triple (8-6, m.4).