En directe

Última actualització 20:08

Bàsquet Girona - Baxi Manresa en directe

Bàsquet Girona - Baxi Manresa en directeRedacció

(Min 40). Cistella de Brancou Badio. El Manresa es posa per davant en el marcador. 83 a 84.

(Min 40) Només falten 18 segons i la pilota és del Baxi Manresa. El Bàsquet Girona està en bonus. Som-hi!!!

(Min 40) Pilota recuperada i CISTELLA DE SERGI MARTINEZ!!!!

(Min 40). Queden 28 segons per acabar el temps reglamentari. El Bàsquet Girona està a només un punt del Baxi Manresa. 81 a 82. Els visitants sacaran de la línia de fons.

(Min 40) TRIPLE DE SUSINKAAAAAAAAAS. 81 a 82!!!!!

(Min 39) Sergi Martínez anota els dos tirs lliures, posant al Bàsquet Girona a només quatre punts de diferència (78-82). En la següent jugada, Quino Colom ha forçat una falta en atac.

Hi haurà revisió de la jugada per si pot ser falta antiesportiva. Queden 36 segons de partit.

(Min 39) El partit s'ha tornat boig. Ike Iroegbu torna a anotar en els últims segons de la possessió, acostant a només sis punts de diferència. 76 a 82. En defensa, els gironins continuen forts. Sergi Martínez tindrà dos tirs lliures per apropar més al seu equip.

(Min 38). Dos + 1 d'Ike Iroegbu. Això no s'acaba diu el jugador mentre celebra la jugada. Tres punts més per l'escorta. 74 a 82.

(Min 38) La tònica del partit no canvia, el Baxi Manresa sap mantenir la diferència en el marcador. 71 a 82 quan falten només 2 minuts per acabar el partit.

(Min 33). Una bona defensa i una cistella a sota aro en els últims segons, amb el mateix progtagonista, Khem Birch, posen al Bàsquet Girona a només 9 punts de diferència. 67 a 76. Ho para Pedro Martínez amb un temps mort.

Quino Colom no falla cap tir lliure i, el Bàsquet Girona es col·loca a 11 punts de diferència. 65 a 76.

(Min 33). Quino Colom, en una jugada de murri, aconsegueix tres tirs lliures per apropar al seu equip en el marcador. 62 a 76, el Bàsquet Girona no es pot rendir fins al final.

(Min 31). El Baxi Manresa continua amb la seva idea de partit, tot i la diferència en el marcador. Devin Robinson agafa el rebot ofensiu i Yves Pons comet falta. 60 a 74.

(Min 29). Triple de Quino Colom i, pilota pèrduda del mateix jugador que aprofita Devin Robinson, per esmaixar amb contundència. El Bàsquet Girona s'està veient superat pel joc físic visitant. 60 a 71 quan falta menys de mig minut per acabar el tercer quart.

(Min 27). El Baxi Manresa s'escapa en el marcador gràcies en la seguretat en els tirs lliures i al seu joc ràpid. 55 a 69. Temps mort de Fotis Katsikaris.

(Min 27). El partit es torna a parar, per un challenge. Pedro Martínez, entrenador visitant, vol revisar una jugada.

El Bàsquet Girona ha tornat agafar aire amb dues cistelles consecutives. 55 a 63 quan falteven tres minuts per acabar el tercer periode.

(Min 24). Els àrbitres piten 8 segons al Bàsquet Girona per no passar el camp en el temps reglamentri. Per altra banda, Brandon Taylor continua fent mal a la defensa gironina. 51 a 63, moment delicat pels locals.