Segueix-nos a les xarxes socials:

Rambo torna a "salvar" Llafranc

còctel rambo?carles bisbe es va tornar a vestir dissabte de camuflatge per preparar el seu famós còctel. l'espectacle va reunir unes 5.000 persones, entre les quals es van repartir 2.500 litres de combinat. un cop més, música, festa i xampany es van enllaçar en la nit empordanesa.

Rambo torna a "salvar" Llafrancjorge martín

Rambo va tornar a demostrar el seu poder de convocatòria dissabte passat a Llafranc, quan Carles Bisbe va emular per vintè any consecutiu el seu heroi preferit i va organitzar el seu popular còctel, que va reunir unes 5.000 persones a la platja baixempordanesa per repartir uns 2.500 litres de combinat.

I és que el Còctel Rambo, organitzat pel propi Bisbe, propietari de l'Hotel Llafranch, s'ha convertit en tot un esdeveniment al municipi. Malgrat que la base sempre és la mateixa -l'heroi s'ha d'enfrontar amb els dolents i els acaba vencent-, Carles Bisbe procura innovar cada any per sorprendre els espectadors. En aquesta ocasió, Rambo va arribar per mar amb una zòdiac i es va trobar amb què els seus enemics havien raptat els músics que l'acompanyaven. Per això, un any més, l'heroi va haver de fer gala de la seva valentia i els va aconseguir rescatar a tots, atrevint-se fins i tot amb les serps.

Recepta original

I després de l'espectacle, el còctel. Rambo utilitza gairebé la mateixa recepta del seu oncle, el "Gitano de la Costa Brava": cointreau, suc de taronja, suc de pinya, tot tipus de fruites trossejades, cava brut, unes gotes d'angostura i licor de préssec. Segons Carles Bisbe, aquest és lúnic ingredient que hi ha introduït ell.

Enguany, com que Bisbe és un culé declarat, Rambo va voler fer un homenatge a l'equip de Pep Guardiola i els va dedicar el còctel. Per això, van projectar en una pantalla gegant les imatges dels millors moments de la temporada, amb la conseqüent animació del públic.

I a partir d'aquí, la festa. Música, xampany, còctel i sobretot molta animació van acabar d'omplir la nit de Llafranc. Perquè Rambo no es limita a preparar el còctel, sinó que, mentre ho fa, és tot un espectacle: crida, remulla el públic al ritme de la música, juga amb les ampolles... De tot, menys passar desapercebut.

Després, el còctel se serveix en gots de plàstic -bé, dir que se serveix és una manera de parlar: el públic, habitualment, s'amuntega per aconseguir-lo- i, per acabar la festa, més música per animar l'ambient.

Tot i que enguany s'ha registrat una afluència menor que l'any passat -5.000 persones, davant les 6.000 de l'any passat-, Bisbe es mostrava satisfet amb els resultats. El Còctel Rambo, però, no és l'únic espectacle organitzat per Bisbe durant l'estiu: dimarts passat va tenir lloc la festa de la Sirena, destinada a un públic més infantil (festa de l'escuma inclosa) i en la qual una noia és proclamada "sirena" de la Costa Brava. A més, cal tenir en compte que Bisbe es vesteix més nits de Rambo dins el recinte de l'Hotel Llafranch. Hi ha qui porta l'espectacle a la sang.

Prem per veure més contingut per a tu