Segueix-nos a les xarxes socials:

Poesia d'estiu a l'Empordà

festival?diferents rimes, mètriques, autors, poetes... el bloc versos.cat organitza aquest estiu un festival de poesia repartit en quatre localitats amb un cartell heterogeni que vol atraure un públic ampli.

Divuit poetes, quatre poblacions, quatre dies i tres músics. Aquestes són les xifres que defineixen el Poemestiu, Festival de Poesia de l'Empordà '11, on música i poesia es barrejaran en un cartell heterogeni. La proposta surt dels responsable del bloc versos.cat i es dirigeix a un públic ampli, no necessàriament expert en la matèria.

Versos.cat va sorgir ara fa aproximadament un any i mig, i des de llavors el col·lectiu que hi ha al darrere ha anat fent recitals i estrenyent llaços. Per això, arribat l'estiu, van decidir fer "alguna cosa més grossa", que s'ha concretat en un festival de poesia a l'Empordà, ja que molts dels seus membres hi tenen vincles. Els municipis escollits han estat Navata (29 de juliol), Castelló d'Empúries (5 d'agost), Darnius (6 d'agost) i Palamós (9 d'agost).

El director del festival, Daniel Ruiz-Trillo, assegura que el principal atractiu del festival és la seva heterogeneïtat, ja que es podran escoltar des de poemes d'amor fins reivindicatius, socials i polítics. També es trobaran des de rimes clàssiques fins a llenguatges més innovadors. A més, les edats i sexes dels poetes participants també són molt diferents. Els recitals comptaran amb acompanyament musical (sobretot de guitarra i piano) i l'organització s'ha fet molt a nivell local.

Prem per veure més contingut per a tu