Segueix-nos a les xarxes socials:

Charles i Tonna

«Ens agradaria tornar i recórrer la costa tot fent els camins de ronda»

«Ens agradaria tornar i recórrer la costa tot fent els camins de ronda»laura fanals

Aquest matrimoni holandès fa una cervesa en un bar del passeig marítim de Platja d'Aro mentre els seus tres fills juguen a la platja. Hi han arribat tot passejant des del càmping on s'allotgen -el Cala Gogó, de Sant Antoni de Calonge- i es quedaran durant dues setmanes. De moment, es troben a la meitat de les seves vacances.

És el primer cop que vénen de vacances a la Costa Brava?

El segon. Ja havíem vingut ara fa cinc anys.

Què els atreu d'aquesta zona?

Sobretot el sol. Aquesta primavera passada ha fet molt mal temps a Holanda, vam tenir pluja, neu, fred... Per això, buscàvem sobretot el sol. A més, a Holanda vivim lluny de la platja, o sigui que ens venia de gust una mica de mar.

Què fan aquests dies?

Bàsicament anem a la platja. Sobretot ens agraden aquelles que tenen roques i onades altes... són precioses i als nens els encanta jugar-hi.

Què és el millor de la Costa Brava?

La gent és molt amable. A França, per exemple, a vegades sembla que els molesti tenir turistes. Aquí és diferent, i segur que tornarem.

S'han quedat només per aquesta zona, o han aprofitat per viatjar?

Amb tres nens petits, pràcticament vivim a la platja. Però d'aquí a uns dies ens agradaria visitar el castell de Gala Dalí, perquè ens encanta Dalí. Ja hem estat a Cadaqués, que ens va semblar increïble, i a Figueres. A més, ens agradaria anar un dia a Girona, que ja la vam visitar quan vam venir el darrer cop, i potser també anar a Barcelona.

Alguna queixa?

A nosaltres ens agrada nedar ben aviat al matí, i moltes vegades ens trobem amb què les platges estan brutes de la nit abans. La gent hauria de ser més responsable i netejar el que embrut.

Creuen que repetiran vacances aquí?

Sí. Ens agradaria tornar i recórrer la costa fent els camins de ronda, que són espectaculars.

Prem per veure més contingut per a tu