Segueix-nos a les xarxes socials:

Amenaces

'Islam' diu que la cançó contra Rahola era en clau d'humor

La periodista havia interposat una denúncia perquè Youtube deixés d'emetre el videoclip del grup de punk

El grup punk Islam ha assegurat aquest dimarts que la lletra de la cançó per la qual la periodista Pilar Rahola ha interposat una querella -que diu 'Voy a matar a Pilar Rahola'-, respon al sentit de l'humor i a la rima, i no a l'amenaça.

En una carta enviada a La Vanguardia recollida per Europa Press, el grup ha assegurat que no tenen res a veure amb el món islamista "radical i no radical", i que són un "grup de xavals que toquen punk per a quatre amics".

"Mai vam pensar que aquesta cançó en clau d'humor pogués arribar a molestar tanta gent. Personalment, creiem que no dóna a lloc a sentir-se amenaçat, perquè la lletra diu 'Voy a matar a Pilar Rahola, con un gato de escayola', que ens va semblar graciós per la rima", han explicat matisant que es referien a un gat d'escaiola "dels xinesos".

Els components del grup han defensat que la cançó s'ha descontextualitzat de la resta de cançons i que, juntament amb elles, s'observa que componen en clau d'humor.

Alhora, han assegurat que s'han dirigit a Pilar Rahola a través de la seva pàgina web per demanar-li disculpes, expressar-li que lamenten el malentès i per incidir que no els agradaria que se'ls relacionés amb el món islamista per la seva pròpia seguretat, ja que són quatre "estudiants inofensius".

Prem per veure més contingut per a tu