Segueix-nos a les xarxes socials:

Quatre coses que només has de netejar un cop l'any

Si ets una maniàtic de la neteja, t'aconsellem què has de netejar una única vegada

Hi ha moltes persones que pateixen una obsessió amb la neteja de la llar. Tot ha d'estar perfecte i si alguna cosa està una mica bruta, es posen a netejar com si no hi hagués un endemà.

Avui, per a vosaltres, per a tots aquells que us sentiu identificats amb aquesta mania, us diem que haureu de netejar únicament un cop l'any. Feu-nos cas, amb un sol cop estarà lluent per als restants 364 dies.

1. Les cortines: és cert que durant tot l'any acumula pols. No obstant això, si es fican a la rentadora un cop l'any és suficient. Si no entren a la rentadora, amb una aspiradora de mà servirà.

2. Garatge: tot el que ens molesta a casa, ho fiquem al garatge o soterrani creient que d'aquesta manera ens en lliurarem. Però un dia hi vas, i vues que el tens fet una porqueria. En realitat, és per al que serveix. Per guardar totes aquelles coses que no volem tenir a casa, però que ens sap greu llençar. Amb que ho ordenis un cop l'any serà suficient.

3. La catifa: si truques a un professional que t'ho faci bé, no hauràs de netejar-la més durant tot l'any. Gastar uns euros o netejar-les més habitualment? Aquesta és la qüestió.

4

4. La xemeneia: quan arriba l'hivern volem utilitzar-la. Per tant, és en aquest moment quan agafarem l'aspiradora i retirarem les cendres que s'han acumulat durant l'any.

Prem per veure més contingut per a tu