Segueix-nos a les xarxes socials:

Val Kilmer nega que s'estiga tractant d'un càncer de gola

L'actor ha desmentit la informació de Michael Douglas, de qui ha assegurat que està "mal informat"

Val Kilmer nega que s'estiga tractant d'un càncer de golaEFE

L'actor Val Kilmer desmentix les declaracions del seu amic Michael Douglas, que va assegurar en una trobada amb Jonathan Ross a Londres que el seu company de rodatge a 'The Ghost And The Darkness' patix càncer de gola. L'actor nord-americà, de 56 anys, diu que adora al marit de Catherine Zeta-Jones, però manté que està "mal informat".

El protagonista de 'Batman' va veure per última vegada al fill de Kirk Douglas fa dos anys quan li va demanar ajuda per conèixer a un especialista mèdic que li examinés un embalum a la seva gola. No obstant això, el diagnòstic de l'especialista no esmentava re relacionat amb un càncer.

En un post penjat en el seu compte de Facebook, l'intèrpret de 'Top secret!' i 'Top Gun', entre altres cintes, es pregunta sobre els motius que haurien portat a l'oscaritzat actor a especular sobre el seu estat de salut, encara que afegeix que sap que les seves declaracions no tenien motivacions "malicioses".

Des que es va fotografiar a Val Kilmer a les portes d'un hospital amb signes d'haver sigut sotmès a una traqueotomia, l'actor mai ha reconegut la malaltia que l'afecta. L'última vegada que va ser vist va ser el passat mes de febrer en bon estat de salut, desafiant a tots aquells que es van mostrar més escèptics sobre la seva dolència.

Prem per veure més contingut per a tu