Segueix-nos a les xarxes socials:

«Mortadelo y Filemón» lluiten contra Trump i Kim Jong-un en el seu 60è aniversari

«Mortadelo y Filemón» lluiten contra Trump i Kim Jong-un en el seu 60è aniversariEFE

El pròxim 20 de gener Mortadelo y Filemón compleixen 60 anys i per celebrar aquest aniversari s'han publicat en els darrers mesos del 2017 una sèrie de volums especials dels agents més populars de la T.I.A. Aquests són Mis aventuras favoritas deMortadelo y Filemón, un volum amb cinc aventures; El gran libro de Mortadelo y Filemón, l'obra definitiva sobre els agents «més populars de la història dels còmics», i Mortadelo y Filemón. El 60 aniversario, la darrera aventura publicada a la col·lecció «Magos del Humor» i que ja es pot trobar a les llibreries des del 8 de novembre.

Aquesta última història explica com la T.I.A. segueix en acció però els anys passen per a tothom i els membres de l'organització són vells i amb xacres, segons va explicar ahir a Barcelona el seu autor, Francisco Ibáñez. No obstant això, Mortadelo y Filemón continuen lluitant contra el crim i les injustícies, i el Súper, amb motiu del 60 aniversari dels agents, els encarrega una nova missió que els portarà a un llunyà país.

Allà hauran d'enfrontar-se a un personatge tremend, però es preveu que sortiran airosos de la seva missió amb valentia i bon humor.Francisco Ibáñez ha decidit que en aquest nou volum hi apareguin els presidents dels «Estados Juntitos» (Estats Units) i «Kolea d'Aliba» (Corea del Nord): «Trompf» (Donald Trump) i «Pxing Pxong» (Kim Jong-un), respectivament.

L'autor del prestigiós còmic va explicar que la seva intenció és sempre defugir de la crítica social i del món de la política però, segons va subratllar, aquests dos personatges «són en aquest món» i això és «donar un cert aire d'actualitat» a les històries.

Prem per veure més contingut per a tu