Segueix-nos a les xarxes socials:

Molt públic s'interessa per conèixer l'obra dels Vilà-Clara

?El Terracotta Museu de la Bisbal presenta una nova publicació sobre la trajectòria ceramista dels germans, amb una assistència de 125 persones

Molt públic s'interessa per conèixer l'obra dels Vilà-Claraterracotta museu

Al voltant de 125 persones van assistir ahir a la presentació de la nova publicació del Terracotta Museu de la Bisbal, un catàleg i un llibre destinats a explicar el recorregut de l'obrador bisbalenc Vilà-Clara Ceramistes. L'acte va acabar amb una visita comentada a l'exposició que se'ls dedica al mateix espai, a càrrec dels germans Vilà-Clara, tot i que estava programat al revés. La gran afluència de públic, que va superar les expectatives de l'organització, va obligar a invertir l'ordre de les activitats per tal de facilitar la visita.

La presentació va anar a càrrec del reconegut ceramòleg Emili Sempere, que va destacar la importància i gran varietat de registres de l'obra dels Vilà-Clara. També va lloar la tasca que s'està duent a terme des del museu, que ha destacat com dels més importants del país quant a ceràmica. Seguidament, Xavier Rocas, conservador del museu i autor de catàleg, va fer un repàs de la biografia dels dos personatges homenatjats, dels quals va destacar la seva qualitat artística i la seva voluntat de mestratge.

Els germans Joan i Josep Vilà-Clara van intervenir seguidament per agrair a l'ajuntament i al museu tota l'atenció prestada i les hores invertides en la realització tant de l'exposició com del catàleg. Finalment, Lluís Sais i Puigdemont, alcalde de la Bisbal d'Empordà, va ser l'encarregat de tancar la presentació, mostrant la seva satisfacció per l'assistència de públic. També va agrair especialment la participació d'Emili Sempere, a qui va definir com un bisbalenc adoptiu.

La visita guiada a càrrec dels germans Vilà-Clara va ser seguida per un ampli ventall de públic. Tothom que els va acompanyar en el recorregut va participar activament i va tenir una oportunitat única per conèixer una part de la història de la ceràmica catalana en boca dels seus protagonistes.

Prem per veure més contingut per a tu