Segueix-nos a les xarxes socials:

Jessica Goicoechea aclareix la relació que té amb Marc Bartra

La influencer ha volgut deixar clara la relació amb el jugador català; ha estat molt contundent davant els micròfons d'Europa Press

Jessica Goicoechea aclareix la relació que té amb Marc Bartra

En els darrers dies moltes són les veus que xerren relacionant el jugador del Betis Marc Bartra amb la influencer Jessica Goicoechea; una cosa que sembla que no està agradant a la catalana, i ha volgut deixar clar si té o no una relació amb el jugador català, a qui la premsa no para d'atribuir-li romanços des de la separació amb Melissa Jiménez. Bartra ha negat totes i cadascuna de les relacions que se li han atribuït.

El suposat idil·li entre els dos joves catalans el va donar el paparazzi Jordi Martín, assegurant que Bartra i Goicoechea van sortir d'una discoteca barcelonina agafats de la mà després del concert del porto-riqueny Rauw Alejandro, la parella de Rosalía.

Goicoechea ha respost als micròfons d'Europa Press de manera contundent quan li han preguntat sobre la seva suposada relació amb Bartra: "Deixeu de ficar-vos a la meva vida, és tot mentida. Estic sola i estic encantada".

La relació no ha estat afirmada ni desmentida pel jugador català, però amb les paraules de Goicoechea queda força clar que no hi ha festeig a la vista entre ells dos.

Prem per veure més contingut per a tu