En els darrers dies moltes són les veus que xerren relacionant el jugador del Betis Marc Bartra amb la influencer Jessica Goicoechea; una cosa que sembla que no està agradant a la catalana, i ha volgut deixar clar si té o no una relació amb el jugador català, a qui la premsa no para d'atribuir-li romanços des de la separació amb Melissa Jiménez. Bartra ha negat totes i cadascuna de les relacions que se li han atribuït.

El suposat idil·li entre els dos joves catalans el va donar el paparazzi Jordi Martín, assegurant que Bartra i Goicoechea van sortir d'una discoteca barcelonina agafats de la mà després del concert del porto-riqueny Rauw Alejandro, la parella de Rosalía.

Goicoechea ha respost als micròfons d'Europa Press de manera contundent quan li han preguntat sobre la seva suposada relació amb Bartra: "Deixeu de ficar-vos a la meva vida, és tot mentida. Estic sola i estic encantada".

La relació no ha estat afirmada ni desmentida pel jugador català, però amb les paraules de Goicoechea queda força clar que no hi ha festeig a la vista entre ells dos.