Segueix-nos a les xarxes socials:

Això és el que cobren Quevedo, Rosalía i Shakira per la cançó de l'estiu

Quevedo ja ha aconseguit 1,2 milions d'euros gràcies al seu tema a Spotify

Això és el que cobren Quevedo, Rosalía i Shakira per la cançó de l'estiu

Aquest estiu, en comptes d'una cançó de l'estiu, en tenim unes quantes, encara que tres són els noms que destaquen per sobre de la resta d'artistes: Quevedo (i Bizarrap, és clar), Rosalía i Shakira. Els seus temes han estat èxits, i sonen a les discoteques de tot el país nit rere nit, sense descans, i més d'una vegada per jornada. Ara bé, quant han guanyat aquests cantants? A quina plataforma obtenen més diners? A YouTube o a Spotify?

Els diners que s'han endut les 3 cançons de l'estiu

  • En el cas de Quevedo amb el seu tema compartit amb BIzarrap, suma 210 milions de reproduccions a YouTube (a 0,00069 dòlars cadascuna, un total de 140.000 euros) i 330 milions a Spotify (a 0,0037 dòlars cadascuna, un total 1,2 milions d'euros).
  • Rosalía no es queda enrere. Despechá és un èxit, i suma 47 milions de reproduccions a YouTube (32.000 euros) i 112 milions a Spotify(390.000 euros).
  • Shakira ha rendibilitzat la separació de Piqué amb Te felicito: 1,1 milions d'euros en total si sumem les xifres de Spotify i YouTube.

S'observa fàcilment que Spotify paga molt millor que YouTube, i per això els artistes prefereixen aquesta plataforma de streaming musical a la de vídeos.

Prem per veure més contingut per a tu