En directe

Última actualització 20:24

Reial Madrid - Girona

Reial Madrid - GironaRedacció

4-0 | FINAL. Joselu falla el penal i l'àrbitre xiula final sense afegir cap minut.

4-0, 89'' | Penal a favor del Madrid. Yan Couto insisteix que no és penal.

4-0 | Xut creuat de Brahim a fora.

4-0, 77' | Canvis al Madrid. Entra Arda Güler i Fran García per Vinicius i Mendy.

4-0, 76' | Groga a Mendy.

4-0, 69' | Canvis al Madrid i Girona. Entren Joselu i Modric per Rodrygo i Kroos. I entren Solís, Stuani i Valery per Iván Martín, Dovbyk i Tsygankov.

4-0, 67' | Groga a Couto. El brasiler es perdrà el pròxim partit a San Mamés per sanció en complir cicle.

4-0, 60' | GOL de Rodrygo. L'extrem brasiler li treu a Yan Couto i defineix sol davant la porteria.

3-0, 59' | Cop de cap de Rodrygo per damunt del travesser.

3-0, 56' | Primer canvi al Madrid. Entra Brahim Díaz per Bellingham.

3-0, 54' | GOL de Bellingham. Una altra acció del davanter, originada per Vinicius, acaba sent letal.

2-0 | Primer córner favorable al Girona. Lunin rebutja amb els punys.

2-0, 46' | Míchel introdueix el primer canvi. Entra Pablo Torre per Portu.

2-0 | INICI de la segona part.

Al Girona se li ha complicat el partit de valent en la primera part amb un gol matiner de Vinicius i un altre de Bellingham. Els de Míchel, irreconeixibles, no tenen cap més remei que buscar la remuntada a la represa i fer canvis. Si no, els blancs s'escaparan a cinc punts.