Segueix-nos a les xarxes socials:

El nou Consell de Ciutat de Salt es reunirà demà al vespre per primer cop

El Consell de Ciutat de Salt, un nou òrgan de participació ciutadana que buscarà solucions als problemes de convivència, es ?reu?nirà per primera vegada demà, a la sala de plens de l'Ajuntament, a partir de dos quarts de vuit del vespre. La trobada serà presidida per l'alcalde, Jaume Torramadé.

Aquest nou òrgan, que es reu?nirà com a mínim dos cops l'any de forma ordinària i les vegades que faci falta de forma extraordinària, abordarà temes relacionats amb la convivència, tindrà funcions consultives i farà propostes d'accions que es puguin dur a terme a nivell municipal. L'objectiu, segons l'Ajuntament, és articular un model de ciutadania que integri la diversitat "en un marc establert de drets i deures vàlids per a tots els ciutadans de Salt".

El Consell, doncs, assessorarà l'Ajuntament en la definició de les grans línies de la política i la gestió municipal, per tal de generar el màxim de consens possible en temes de convivència. També té com a objectiu donar a conèixer i debatre diferents temes relacionats amb la convivència, així com promoure accions per desenvolupar la cohesió social i la millora de la qualitat de vida dels saltencs.

El Consell de Ciutat estarà format per 25 persones, que representen diferents sectors de la població i la vida associativa, cultural i empresarial del municipi. A més, hi haurà un representant de cada grup muncipal, a banda de l'alcalde.

Segons la responsable de l'Àrea d'Atenció a les Persones, Fanny Carabellido, el nou Consell ha de ser "un instrument per poder crear un marc de diàleg i concòrdia en el municipi", especialment en relació a qüestions tan "delicades i importants" com són els temes vinculats a la relació entre les persones.

Prem per veure més contingut per a tu