Segueix-nos a les xarxes socials:

La segona edició de Gimoda se celebrarà del 8 a l'11 de juny

S'oferiran desfilades, xerrades, sessions de «networking» i propostes d'oci, entre altres iniciatives

La segona edició de Gimoda se celebrarà del 8 a l'11 de junydiari de girona

La segona edició de Gimoda se celebrarà del 8 a l'11 de juny. Es tracta d'una plataforma per donar a conèixer i impulsar el sector tèxtil i de moda gironí, i tindrà lloc a diferents punts estratègics de la ciutat, on s'aniran organitzant xerrades, sessions de networking, pop-up stores i propostes d'oci, entre d'altres.

Després de l'èxit obtingut en l'edició de l'any passat, els organitzadors han decidit tornar a impulsar el Gidona. En aquesta ocasió, cada jornada comptarà amb sis desfilades repartides al llarg de dia, de les quals cinc seran de dissenyadors emergents i una d'un dissenyador o marca consolidada amb projecció internacional. A partir d'avui es podrà consultar al web www.gimoda.cat les bases de procés de selecció per participar a aquesta nova edició de Gimoda.

La tinenta d'alcalde de Promoció i Ocupació i regidora de Turisme, Glòria Plana, va destacar ahir durant la presentació que «aquest tipus d'iniciatives promouen el talent i impulsen l'esperit creatiu de la província dins del marc de la moda, creant un espai de trobada on es teixeixen sinergies entre dissenyadors emergents i professionals consolidats». A més a més, també va remarcar la importància del sector de la moda en la creació «de noves oportunitats de negoci en tota la seva cadena de valor que generin activitat econòmica i llocs de treball a mig i llarg termini».

Per la seva banda, la presidenta d'AgiMod, Sílvia Castelló, va agrair públicament el suport de l'Ajuntament de Girona i de la Diputació «per fer realitat la segona setmana de la moda i permetre que la ciutat visqui i respiri moda». Finalment, la vicepresidenta d'Agimod, Judit Dalmau, va anunciar que el proper 22 d'abril «es comunicarà el nom dels dissenyadors seleccionats per un jurat professional».

Prem per veure més contingut per a tu