Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del dia 18 de maig de 2022

CADAQUÉS

JUAN VÍCTOR CANO AGUILERA

Ha mort als 71 anys. Era vidu de Dolores Aguilera Ramírez i tenia un fill. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria de Cadaqués.

CASSÀ DE LA SELVA

NARCÍS CABARROCAS ANDREU

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Carmen Jordà Aymerich. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Cassà de la Selva.

FRANCIAC

MARIA DOLORS ROBIROSA BOLTES

Residia a Franciac. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

GIRONA

JOAQUIMA SUÑÉ SURROCA

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Francesc Vilà Sanllehí. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA CANYA

MONTSERRAT PLANAGUMÀ VILA

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Albert Espona Albero i tenia un fill. Residia a la Canya. La cerimònia se celebrarà en la intimitat de la família.

MAÇANET DE LA SELVA

DOLORES TORRUBIA TORRUBIA

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Hilario Caliz Cobos. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

OLOT

PERE FONT FAJULA

«En Peret de Can Japot»

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Vicenta Rubí Moreno i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ANTONI FITÉ VILARRASA

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Miquela Balanch Murlà i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

NEUS CASANOVA BOSCH

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Joan Comas Guix i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

FERNANDA DE LA LUZ LÓPEZ

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Pedro Vega Pàez. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PORQUERES

DOLORS TABERNER ROCA

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Francisco Molas Artiza. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Andreu de Mata.

ROSES

DOLORS FÀBREGA COLLELL

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Daniel Fortet Bruñen i tenia un fill. Residia a Roses. 

La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

SANTA CRISTINA D’ARO

LLUÍS BOADAS SAIS

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Montserrat Oliveras Campmol i tenia un fill. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Juanals de Sant Feliu de Guíxols.

SARRIÀ DE TER

PEPE HERRERO ALBA

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Vicenta Pacheco Cabello. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

VILABLAREIX

JOAN AYMERICH PALAHÍ

Ha mort als 71 anys. Era solter. Residia a Vilablareix. 

La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilablareix.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.