Segueix-nos a les xarxes socials:

DdG

Necrològiques del 17 de gener de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Lluís Casabó Ferrer

ARBÚCIES

RAFAEL MORENO BALLESTEROS

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Salud Baena Lucena. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 1/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

BANYOLES

TERESA JIMÉNEZ SAAVEDRA

Ha mort als 80 anys. Residia a Banyoles.

CADAQUÉS

MARIA JAEN AGUILERA

Ha mort als 86 anys. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Cadaqués.

FIGUERES

DIDAC FERNÁNDEZ DEL TARRÉ

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Maria Dolors Pinsach Juan i tenia dos fills. Residia a Figueres - Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eulàlia de Garriguella.

GIRONA

MARIA PAGÈS AULET

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Miquel Cels Güibas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

FERMÍN BOSCH MARTÍNEZ

Ha mort als 88 anys. Era vidu d’Isabel García Ruiz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN GUANTER SUÑER

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Emili Roca Segura. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ISABEL FIGUERAS RIVERA

Ha mort als 73 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Àltima de Girona.

LLUÍS CASABÓ FERRER

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Francisca Galindo Juli. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESTARTIT

PILAR TORRELLAS FERNÁNDEZ

Ha mort als 73 anys. Era vídua de Delfo Pascual Elías. Residia a l’Estartit. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Anna de l’Estartit.

OLOT

JOSEP LLENS CODINA

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Pagès Llens i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Cristòfor les Fonts d’Olot.

M. CARME SERRA SOLER

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Ramon Bagó Grabulosa. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS

CARMEN BEL VILLALBA

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joan Planas Claramunt. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

PALAU SAVERDERA

JOAN BOSCH ROLLAN

Ha mort als 91 anys. Era solter. Residia a Palau Saverdera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Palau Saverdera.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MARTA PIJUAN BUSQUETS

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Ribes Roqueta. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

CATALINA HERNÁNDEZ FLORIDO

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Juan Ramírez López i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA PAU

DOLORS PLANELLA COLOM

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Miquel Sargatal Reixach i tenia dos fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Pau.

SERINYÀ

JOSÉ CANO RODRÍGUEZ

Ha mort als 75 anys. Residia a Serinyà.

VERGES

LOLA PARER PUJOL

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Paulí Brancós Salvà. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià de Verges.

VILADAMAT

JOAQUIMA ESTANY SALLERAS

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Narcís Bardera Comas. Residia a Viladamat. La cerimònia es va celebrar dijous passat, dia 11, a la parròquia de Viladamat.

VILOBÍ D’ONYAR

SALVADOR ARTIGAS PLANAS

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Montserrat Coll Soler i tenia quatre fills. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Vilobí d’Onyar.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.