Segueix-nos a les xarxes socials:

DdG

Necrològiques de l'1 de febrer de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dijous

Carmen Porras

BREDA


PIETAT BAYÉS MARESMA

Ha mort als 96 anys. Era casada amb Narcís Mola Puig. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Breda.

CALONGE


ANNA ARENAS LEAL

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Ramon Carol Camos. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

CELRÀ


CARME BOSCH BOSSACOMA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Reixach Granés. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

FIGUERES


MARÍA ASCENSIÓN MORENO SÁEZ - «SUSI»

Ha mort als 56 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA


MIQUEL MATEU NIERGA

Ha mort als 87 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN PORRAS ZAMORA

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Emilio Barbero Monleón. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA JONQUERA


PAQUITA GÓMEZ CASTAÑO

Ha mort als 69 anys. Era soltera. Residia a Tordera. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

LLAMBILLES


PAQUI SANS PUCHE

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Josep Pozo Mir. Residia a Llambilles. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

OLOT


CARME ESPUÑA BASSETS

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Morató Juvanteny i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS


ENCARNACIÓN CABRERIZO URÉNDEZ

Ha mort als 90 anys. Era vídua de José Morillas Tejada. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

ROSES


MARÍA JOSÉ ALBA BELLAPART

Ha mort als 92 anys. Era vídua. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

SANT FELIU DE GUÍXOLS


PAQUITA RIBAS GORDIOLA

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Anglada Ferrando i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.