Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del 13 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimarts

CALDES DE MALAVELLA

ENRIC VILALTA GENÍS

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Dolors Ciurana Ciurana. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

FIGUERES

CARLOS GAZAPO VIÑAS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Enriqueta Hernández Roca i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

JOAN FINAZZI VIÑALS

Ha mort als 80 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

ROSER VERDOLET TABERNER

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Josep Massó Crehuet. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLANÇÀ

MARTÍN ABRIL ZARAGOZA

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Maria Pilar Blain i tenia dos fills. Residia a Llançà. Serà incinerat al tanatori Àltima de Figueres.

OLOT

ROSER VIDAL BUCH

Ha mort als 88 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

JOSEP FONTANELLA PLA

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Lourdes Pascual Pibernat. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori de Palafrugell.

PALS

ÒSCAR BONANY CAPDEFERRO

Ha mort als 49 anys. Era casat amb Agustí Pericay Pijaume. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

RIUDAURA

JOAN VILA PIZÀ

Ha mort als 79 anys. Era casat amb M. Carme Blasco Franco i tenia dos fills. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

RIUDELLOTS DE LA SELVA

FRANCESC PUIGVERT PLANTALECH

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Rosa Planella Roqueta. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

CONXITA COLL TENA

Ha mort als 67 anys. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA CRISTINA D’ARO

ANTONIO ORTIZ LINARES

Ha mort als 73 anys. Tenia tres fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.