Segueix-nos a les xarxes socials:

DdG

Necrològiques del 15 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dijous

Josep Plana Selrà.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES


JOAQUIM MAS TRESSERRAS

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Rosa Mora Cot i tenia dues filles. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

FIGUERES


CARME ARNAU i OLIVERAS

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Carlos Jordà i Amiel. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA


CONXITA COLLELLDEVALL FONT

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Agustí Cantalosella Parés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pau de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ


JOSEP PLANA SELRÀ

Ha mort als 83 anys. Era solter. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

OLOT


CARME BERGA JUNCÀ

Ha mort als 96 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL


MARIA ROSA PRATS OLIVERAS

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Teodoro Martos Gual. Residia a Palafrugell. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Palafrugell.

ALBERT FERRÉ AGUSTÍ

Ha mort als 55 anys. Era casat amb Anna Llimona Broto. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Palafrugell.

PEDRO ESTEPA VALDIVIA

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Dolores Rosa Soto. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PALOL D’ONYAR


INGRID BATLLE HERRERA

Ha mort als 39 anys. Era casada amb Enric Albareda Feixas. Residia a Palol d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

PLATJA D’ARO


ENCARNACIÓN POLINARIO PÉREZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Francisco Prados Gámez i tenia dues filles. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a l’església de Platja d’Aro.

SALT


CARME PRAT HOSPITAL

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Jesús Ros Rius. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

SANTA PAU


JAUME COLLELLDEVALL COLLELLDEVALL

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Naspleda Tarrés i tenia dos fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Santa Pau.

VIDRERES


CARMEN RUIZ MACHUCA

Ha mort als 47 anys. Era casada amb Oscar Blázquez Arqueros i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Vidreres.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.