Segueix-nos a les xarxes socials:

DdG

Necrològiques del 14 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dijous

ESPONELLÀ


EUGENI PÉREZ SÁNCHEZ

Ha mort als 90 anys. Era casat amb María del Carmen Sánchez Blázquez. Residia a Esponellà. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cebrià d’Esponellà.

FIGUERES


ISABEL GUTIÉRREZ-RAVÉ PÉREZ

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Brugada del Terri i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sarrià de Ter.

GIRONA


MIGUEL DAZA ALIAS

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Benita Rus Cees i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

MONTSE OLIVERAS SAUBI

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Joaquim Buxeda Pujolràs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN BELTRAN QUIRANTES

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Purificación Lolo Resco. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ


FRANCISCA ARTACHO SARRIA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Manuel Corbacho Romero. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

PAQUITA SERRANO GONZÁLEZ

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Manuel Coll Navarro. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

LES PLANES D’HOSTOLES


MILIO COROMINAS GUERRA

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Quimeta Vilalta Carreras. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

MAÇANET DE LA SELVA


MARÍA GARCÍA GARCÍA

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Gregorio Martínez Mora. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Maçanet de la Selva.

OLOT


JOSEP TARRÉS TORRA

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Àngela Colom Colom i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

FRANCISCO ALMANSA CASADO

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Salud Llamas Granados. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Roc d’Olot.

PALAFRUGELL


DIEGO ALONSO TORRES

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Josefa Velasco Sevilla. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

SANT ANTONI DE CALONGE


DOMINGO AGRAS RAMON

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Rosa Sala Cantal i tenia un fill. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Antoni de Calonge.

SANT FELIU DE BUIXALLEU


DOLORS COSTA GARRIGA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Valls Roca. Residia a Sant Feliu de Buixalleu. La cerimònia se celebrarà dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Feliu de Buixalleu.

SANT HILARI SACALM


JOAN TIMONEDA JUANHUIX

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Gallart Cunill. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

VIDRERES


MARIA MONTSERRAT VALLS GONZÁLEZ

Ha mort als 65 anys. Tenia dues filles. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà dijous, a 1/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

VILAFANT


ÀNGEL PUJOL BURCH

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Encarna Sánchez Martos. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Julià i Santa Basilissa de Corçà.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.